TĂIEȚEI CU MAGIUN

Iată un desert care se pregătește rapid cu ingrediente pe care le ai, de obicei, în bucătărie.
E gustos și amintește de copilărie! Îl poți mânca la micul dejun sau la prânz. Copiii îl adoră și cel mai important – este sănătos! Hai să vezi rețeta tăiețeilor cu magiun!

Timp de preparare: 15 minute
Cantitate: 2 porții

INGREDIENTE:

•175 g tăiețeii Ammi
•100 g pesmet
•ulei
•gem/magiun/dulceață de prune/vișine/zmeură

MOD DE PREPARARE:

Tăiețeii se fierb conform instrucțiunilor de pe pachet în apă clocotită cu sare.
Pesmetul se călește la foc mediu într-o tigaie cu puțin ulei, amestecând des, până devine auriu.
Tăiețeii se scurg și se amestecă cu o linguriță de ulei. Apoi, cât sunt încă calde, se toarnă pesmetul peste ele și se amestecă.
Tăițeii se servesc calzi cu o lingură de gem. 
Poftă bună!
Sursa rețetei: retete-cochete.ro
 
Comments are closed.