PASTE CU BRÂNZĂ RICOTTA ȘI FRUCTE DE PĂDURE

Putem călători imaginar în Sicilia gătind paste cu brânză ricotta și fructe de pădure!

Deși rețeta e atipică prin părțile noastre, mâncarea este foarte delicioasă și plină de vitamine.

INGREDIENTE:

Pentru 4-6 porții.

•1 kg de paste
•2 căni de afine
•2 căni de zmeură
•1/2 ricotta
•1 cană de mentă proaspătă, tăiată panglici
•1 cană de busuioc tăiat panglici
•piper negru
•sare

MOD DE PREPARARE:

Se pun într-un bol fructele de pădure, câteva frunze de mentă mărunțită, se adaugă frunze de busuioc și brânza ricotta. Se amestecă bine. Apoi se fierbe pasta al dente în apă sărată. Când sunt gata, se scurg și se amestecă cu brânza ricotta și fructele de pădure. Se condimentează după gust cu sare și piper.

Sursă rețetă: italialiving.com

Comments are closed.