• Pasul 1

  Pentru a obține paste de bună calitate este necesar de pregătit ingredientele naturale: făină, ouă și puțină apă, precum și realizarea condițiilor optime de umeditate și temperatură.

 • Pasul 2

  Ingredientele enumerate se amestecă și se obține aluatul mult dorit care este folosit nemijlocit în procesul de producere a pastelor în diferite asortimente.

 • Pasul 3

  Următoarea etapă este cea de modelare. Modelarea pastelor din aluat se efectuiază în condiții tehnologice care asigură consistența, elasticitatea, forma și culoarea produsului final.

 • Pasul 4

  Dupa obținerea asortimentului de paste dorit în urma modelării, are loc etapa de pregătire pentru uscarea pastelor. Acestui proces i se acordă timpul necesar.

 • Pasul 5

  Procesul de uscare decurge lent, omogen și asigură obținerea pastelor proaspete de calitate. Pastele sunt ambalate în pachete corespunzatoare și direcționate persoanelor cointeresate.

Ammi este o afacere de familie care a început în anul 2001 în satul Antonești în căsuța familiei Malancea Andrei și Iulia. La moment, Compania „Vitarina Prim” produce paste făinoase din ingrediente bio, astfel reușind să satisfacă cerințele consumatorilor din R. Moldova.

+(373) 068281819

sales@ammi.md

SRL VITARINA PRIM

STR. ȘTEFAN CEL MARE 32, S. ANTONEȘTI, R-NUL ȘTEFAN VODĂ MD- 4212