VITARINA PRIM SRL – cunoscută cu numele de brand AMMI Pasta

Una din calitățile principale ale echipei brandului nostru este excelența și dedicarea. Astfel că pe parcursul a 2 decenii de activitate ne orientăm zilnic spre a optimiza fiecare proces mic, atât pe partea de producție cât și pe partea de distribuție. Tratăm cu o deosebită atenție nevoile fiecărui partener sau client AMMI. Avem planuri de dezvoltare mari și pe tremen lung , iar asta ne motivează să evoluăm ca și produs, dar și ca servicii.

În calitate de producător local de paste făinoase, cooperăm cu diverse tipuri de agenți economici:

– RETAIL,

– SHOPPING ONLINE,

– BAZE ANGRO,

– ONG-uri și alte organizații locale.

Suntem deschiși colaborărilor, iar pentru asta punem la dispoziție o echipă de vânzări și logistică, profesionistă și atentă. Răspundem rapid, soluționăm calitativ și cu noi se lucrează ușor.

Distribuitori AMMI Pasta în Republica Moldova

Produsele făinoase AMMI Pasta sunt distribuite pe întreg teritoriul Republicii Moldova printr-o rețea eficientă de parteneriate. Suntem vizibili și accesibili atât în zona de vânzări angro, retail, cât și pe partea de online cu livrări la domiciliul clienților finali.

Pastele și tăițeii AMMI sunt foarte căutați de către bucătari și gospodine. Datorită calității înalte, neschimbate de aproape 20 de ani – decât cu condiția de îmbunătățire și excelență. Dar și datorită politicii de prețuri accesibile, pe care organizația noastră o promovează.

Noi ca și producător apreciem și onorăm cu maxim profesionalism colaborările cu partenerii actuali și suntem deschiși noilor colaborări.

Lista partenerilor AMMI Pasta:

LISCOMIR

VOLTAJ-COM

ROSTUL-VIETII

PRODVIXON

GUAXAN

RAMAIANA

PROLOGISTIC

AGUR

MIGVIC

ALMAIAN

LIADA - NORD

MINILIS

Fii Partnerul nostru!

Dacă dorești să colaborezi cu noi, sau să te alături ca și distribuitor, ești binevenit. Accesează butonul din dreapta și vei afla cum ne găsești. Sau vezi mai jos toate datele de contact.

Ammi este o afacere de familie care a început în anul 2001 în satul Antonești în căsuța familiei Malancea Andrei și Iulia. La moment, Compania „Vitarina Prim” produce paste făinoase din ingrediente bio, astfel reușind să satisfacă cerințele consumatorilor din R. Moldova.

+(373) 068281819

sales@ammi.md

SRL VITARINA PRIM

STR. ȘTEFAN CEL MARE 32, S. ANTONEȘTI, R-NUL ȘTEFAN VODĂ MD- 4212