Parteneri

Vitarina Prim SRL – Cunoscută cu cumele de brand Ammi Pasta

Vitarina Prim SRL – Cunoscută cu cumele de brand Ammi Pasta

Două din calitățile principale ale echipei brandului nostru sunt: excelența și dedicarea! Astfel, pe parcursul a două decenii de activitate, ne orientăm zilnic spre a optimiza fiecare proces, atât pe partea de producție, cât și pe partea de distribuție. Tratăm cu o deosebită atenție nevoile fiecărui partener sau client AMMI. Avem planuri de dezvoltare mari și pe termen lung, iar asta ne motivează să evoluăm ca produs și ca servicii prestate.

În calitate de producător local de paste făinoase, cooperăm cu diverse tipuri de agenți economici:
– RETAIL;
– SHOPPING ONLINE;
– BAZE ANGRO;
– ONG-uri și alte organizații locale.
Suntem deschiși colaborărilor, iar pentru asta punem la dispoziție o echipă de vânzări și logistică profesionistă și atentă. Răspundem rapid, soluționăm calitativ și cu noi se lucrează ușor.

DISTRIBUITORI AMMI PASTA ÎN REPUBLICA MOLDOVA

Produsele făinoase AMMI Pasta sunt distribuite pe întreg teritoriul Republicii Moldova printr-o rețea eficientă de parteneriate. Suntem vizibili și accesibili atât în zona de vânzări angro, retail, cât și pe partea de online cu livrări la domiciliul clienților finali.
Pastele și tăiețeii AMMI sunt foarte căutați de către bucătari și gospodine. Datorită calității înalte, neschimbate de aproape 20 de ani – decât cu condiția de îmbunătățire și excelență. Dar și datorită politicii de prețuri accesibile, pe care organizația noastră o promovează.
Apreciem și onorăm cu maxim profesionalism colaborările cu partenerii actuali și suntem deschiși noilor colaborări.

LISTA PARTENERILOR AMMI PASTA:
– LISCOMIR
– PRODVIXON
– PROLOGISTIC
– ALMAIAN
– VOLTAJ-COM
– GUAXAN
– AGUR
– LIADA – NORD
– ROSTUL-VIETII
– RAMAIANA
– MIGVIC
– MINILIS

FII PARTNERUL NOSTRU!

Dacă dorești să colaborezi cu noi sau să te alături ca și distribuitor, ești binevenit. Accesează butonul din dreapta și vei afla cum ne găsești. Sau vezi mai jos toate datele de contact.