SFREDELUȘE CU DOVLECEI ȘI ROȘII COAPTE!

Hai să-ți spun cum să pregătești ceva delicios din sfredelușe de la Ammi, dovlecei și roșii coapte.
Sunt simplu de gătit și gustos ca la mama acasă! Nu trebuie să fii inițiat în arta gastronomiei, e de ajuns să vrei să pregătești ceva delicios.

INGREDIENTE:

•3 dovlecei zucchini
•3 caței de usturoi
•500 g de roșii prunișoare
•500 g de paste sfredelușe Ammi
•25 g de parmezan ras
•5 linguri de ulei de măsline
•sare, piper
•pătrunjel proaspăt

MOD DE PREPARARE:

Taie dovleceii și roșiile în cubulețe cu grosimea de un centimetru. Mărunțește usturoiul.
Încinge cuptorul la 220°C.
Așază legumele într-o tavă, pe o foaie de copt. Adaugă peste acestea uleiul de măsline, sare și piper. Lasă-le la cuptor pentru 20 – 25 de minute.
Fierbe pastele. După ce sunt gata, amestecă-le cu legumele coapte și o lingură de ulei de măsline. Presară deasupra pătrunjel proaspăt tocat.
Poftă bună!

Sursă rețetă: beko.ro

Comments are closed.