Ia uite ce farfurie frumoasă! Delicios de plouă-n gură!
Iată o rețetă pentru gurmanzi, pentru cei ce vor mai multă energie și pentru toți pofticioșii.
Noi vă propunem o rețetă care să facă echilibru în alimentație întrucât carbohidrații și proteinele sunt combinate gustos cu vitaminele.
INGREDIENTE:
•300 g fileu de pui
•3 linguri de ulei (10 g)
•150 g de paste sfredeluși de la AMMI pasta
•sare
•200 g ciuperci mici
•1 ardei roșu și unul galben
•1 buchet frunze de salată, spanac sau ce preferi
•1 ceapă medie
•100 g porumb conservat
•3 linguri oțet balsamic
•piper negru măcinat
•pudră de cili
•zahăr
MOD DE PREPARARE:
Întâi pune frunzele la hidratat, și apoi sa se scurgă de apă. Pe o tigaie bine încinsă trage pieptul de pui, pe o parte și pe alta, sărat și pipărat. Până îl prăjești la intensitatea preferata de tine. După ce ai pus pieptul la răcorit, trage pe aceiași tigaie ceapa și ciupercile feliate, apoi adaugă și ardeiul, la foc rapid doar cât să le rumenești bine, dar să rămână al dente. Dacă frunzele tale de salată sunt prea mari, rupe-le în bucăți mai mici sau dacă preferi, le poți tăia. Dar când le rupi sunt mai bune. Taie și roșiile în felii mari. Apoi pune toate ingredientele într-un bol, adaugă sarea și oțetul. Amestecă salata bine și împarte-o în 2 farfurii. Feliază pieptul și aranjează-l frumos peste salata din farfurii. Ai o rețetă delicioasă, frumoasă și sănătoasă!
Poftă bună!