PASTE CU LEGUME

Iată o rețetă pentru cei care țin dietă sau, pur și simplu, se alimentează sănătos – paste cu legume din abundență. Gustul bogat al mâncării face rețeta memorabilă. Și cel mai important, produsele au un preț accesibil și sunt ușor de găsit. Noi am postat rețeta, dar tu fii liber să experimentezi și să o adaptezi după propriile capricii.

INGREDIENTE:
•Paste -100-130gr, am ales sfredelușe de la AMMI pasta
•Frișcă dulce sau lapte de cocos – 200 ml
•Pasta de tomate sau piure de roșii -200 ml
•Ceapă – o buc.
•Ciuperci – 250gr
•Păstăi de fasole și mazăre verde (înghețate) – 150gr
•Un dovlecel mic
•Spanac verde – o legătură
•Sare după gust
•Condimente – curcuma, paprica, pudră de usturoi, amestec de ierburi province

MOD DE PREPARARE:
1. Ceapa tăiată mărunt se înăbușă pe tigaie câteva minute
2. Adăugăm condimentele și amestecăm
3. Ciupercile și dovlecelul vor fi tăiate cubulețe care se adaugă la ceapă și se amestecă. Se mai adaugă fasolea și mazărea. Se lasă la foc mic sub capac 10-15 min.
4. Când s-au înăbușit se adaugă laptele de cocos/frișca, pasta de tomate. După ce se amestecă se adaugă și pastele fierte.
4. Când toate ingredientele s-au înăbușit bine, mai adaugă spanacul, amestecă, se oprește focul și se lasă sub capac sa se întrepătrundă toate aromele și ingredientele.
Simplu, dar bun.
Poftă bună!

Comments are closed.